Ik help jou!

Met kennis over training van jouw paard

Hoe train je jouw paard op een manier dat jouw paard er beter van wordt, sterker en heel belangrijk; met het minste kans op blessures?

Bij mij leer je te snappen hoe en waarom je jouw paard op een bepaalde manier traint. Ik geef jouw tips en tools, zodat je in je eigen training vertrouwen hebt om te “puzzelen”, uit te proberen en hierbij een goed gevoel te hebben. Leren je paard te trainen zonder een van te voren sterke verwachting, maar trainen op wat je paard op dat moment nodig heeft, zodat je jouw paard beter maakt voor morgen.

Trainingsmethode

Mijn trainingen zijn gericht op de verticale en horizontale balans, met kennis van de biomechanica van het paard. Ik vind het belangrijk dat paardenliefhebbers begrijpen dat het trainen van paarden niet alleen gaat om prestaties, maar ook om de gezondheid en het welzijn van het paard.

Voor mij is paarden trainen gebruik maken van je gevoel en alle kennis die je in je rugzak hebt. Dit betekent dat ik verschillende trainingsmethodes gebruik, kort gezegd een combinatie van klassieke dressuur en horsemanship.

Trainingsschema

Hoe maak je nou een goed trainingsschema voor je paard? Je wilt verder komen, maar je wilt je paard ook niet overbelasten. Daarnaast wil je het leuk houden, voor jezelf maar natuurlijk ook voor je paard. Welke oefeningen kan je doen om de training afwisselend te houden en daarbij nog steeds toe te kunnen werken naar verbetering? Ik help je daarbij!


Tarief

  • Dressuurles: € 45,-

(Wanneer je 10 lessen rijdt, zonder af te zeggen, krijg je een les gratis)


Proefles? 

Wil je eerst eens kennis maken met mij zonder meteen te beginnen met lessen? Plan dan een proefles in!


Voorwaarden:

  • Als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert, blijf je 50% van de kosten verschuldigd.

Wil jij ook meer plezier en progressie in de training? Neem gerust contact op voor meer informatie.