Met de volgende specialisten werk ik graag samen:

Jill Smit – Paard & Voeding 

Jill heeft haar eigen bedrijf, Paard & Voeding, in Wormer. Haar winkel en webshop richt zich op voeding, supplementen, kruiden en verzorgingsproducten zonder toevoegingen. Maar het belangrijkste vindt zij het adviseren van klanten wat voor hun paard het beste is. Gericht advies op maat. Kennis en ervaring deelt zij inmiddels ook graag met lezingen en clinics met bekende trainers.

Voor meer informatie of advies m.b.t. voeding bekijk de website: paardvoeding.nl.

Sander Gepkens – De Zadelfitservice

Sander is al enige tijd actief in de paardensport als ruiter maar ook als instructeur. Sander komt dan doorgaans ook veel verschillende paarden en ruiters tegen. Hij is altijd opzoek naar een manier om de combinatie van ruiter en paard zo goed mogelijk te laten samenwerken. Dit heeft Sander geïnspireerd om zich te gaan verdiepen in het aanmeten en idealiseren van de ligging van zadels. Zo kwam hij Herman van Bunt van Country Mill tegen, een ware leermeester. De manier waarop hij te werk gaat is naar Sanders mening dé manier waarop zadels aangemeten en onderhouden moeten worden. Het voelt dan ook als een groot compliment dat Sander zichzelf vanaf het heden dealer van Tribals zadels mag noemen.

Sander kan u van dienst zijn met het aanmeten van uw nieuwe zadel, het uitvoeren van een BTM meeting(Bare Tree Measurement) of het aanpassen van uw huidige zadel(indien deze voldoet aan onze basis-eisen).

Voor meer informatie of advies over uw zadel: dezadelfitservice.nl